Gambar-gambar UiTM Seri Mendapat

13:14 Rafieq Roslan 0 Comments

     Salam, sebelum ni Fieq ada post pasal UiTM Jasin, Seri Mendapat tetapi tak sempat nak share gambar-gambar , jadi di bawah ni adalah gambar-gambar UiTM Jasin. Semoga boleh memudahkan sesiapa yang nak tengok keadaan sekeliling UiTM baru ni tanpa susah search google , cuma tengok di sini dan follow hehe.. ^_^.. By the way kalau tak nampak klik je dekat gambar untuk besarkan :D
Pelan penuh UiTM Jasin
Pada yang malas nak skrol ke bawah.. Di sini Fieq ada video yang diambil oleh Youtuber .





Blok Kuliah dan Bilik Pensyarah (Ruang kuliah lantai bawah, bilik pensyarah atas)
Pusat Kesihatan Al-Zahrawi



Pusat Persatuan Pelajar

Asrama Perempuan (Kolej Tun Sri Gemala)
Kolej Tun Sri Lanang (Asrama Lelaki)


ACIS - Pusat Islam

Medan Selera





Gambar dibawah pula diambil dari seorang Pustakawan iaitu Encik Mohd Ismail semasa beliau melakukan pemeriksaan terhadap bangunan Perpustakaan di sini.

Bangunan Perpustakaan







Baiklah, sampai di sini sahajalah nukilan hari ini, kalau ada pertanyaan apa-apa tegur laa kat ruang komen boleh eratkan silaturrahim :)

0 ulasan: