KASTURI: KLASSINO COLLUMBIAN dan MASSIMO ITALIAN BAKER 2 DeC 2012

11:14 Rafieq Roslan 0 Comments      Apo nieh?? Apo kaitan dua benda tu dengan hidup di Kasturi ni? Huhu sebenarnya nak bagitahu pasal kehidupan boring bersama roti dan kopi baru yang dicuba pada hari kedua di kasturi ini J


      Pertamanya KLASSINO ni merupakan satu kopi pracampur yang kuat lebih daripada kopi biasa.. Sebagai contoh produk yang selalunya Fieq perlukan 2 paket untuk satu gelas, tetapi produk KLASSINO dengan hanya 1 paket mampu membuatkan kopi pagi lebih enak dan pekat. Produk ni lebih disukai lagi kerna harga promosinya yang teryata murah yakni RM 6.50 sahaja per 24 stik manakala yang lainnya mendekati RM 8.00 untuk 19 sahaja.

       Keduanya, Roti MASSIMO by Italian Baker yang diperkayakan dengan Germa Gandum sangat enak sehingga mampu kenyang dalam tempoh lama sesuai untuk penghidap kencing manis.Selalunyaa kita jumpa full wheat dan ada yang  roti sandwih sahaja tetapi produk ini menyediakan roti sandwich bersama dengan wheat germ yang sememangnya penambah perisa yang hebat disukai ramai.

Tapi diri ni perlukan juga nasi.. Cuma.. mana ? Ada ke kedai buka masa nih
L

0 ulasan: