Perancangan Yang Tepat Pagi Ini

10:58 Rafieq Roslan 0 Comments

     Hai... NI Rafieq... Ingat lagi tak?? Haha... Sapa nak ingat blogger yang da tak selalu update enn~ Dari follower 200 tinggal 93 jerk! Tak pe.. tak pe... T_T

     Ok back to the topic... Pernah tak pembaca dengar tentang frasa " Nasib baik dalam nasib malang" ?? Sebelum nak memberi definisi penuh tentang maksud frasa tu fieq nak cerita apa yang berlaku PAGI tadi...

    Pagi tadi pukul 7 fieq da bersiap siap untuk mandi dan bersiap-siap (waktu cuti memang senang bangun kalau nak banding masa kelas (: E)  Plan Fieq senang je.. nak keluar untuk...

      Mula - mula nak keluar duit dekat pintu pagar UiTM Lendu nih jerrr.... Tapi masalahnya tiba-tiba datang satu kereta punya lah laju Zooooooooooo000mmm!! Time tu terus elaklah.. Nak jadikan cerita fieq da terlansung dari ATM tu.. terpaksa laa pergi ke masjid tanah ..Tapi masalahnya... memang tak pernah bawak sendiri motor nak ke MT tu (orang baru laa nih!).. Selalu dengan kawan gi sana.. jadi just sikit2 boleh laaa ingat... Tapi last2 fieq tahu yang fieq dah SESAT !!!! Tengok kiri kanan Papan tanda tulis PORT DICKSON! Haish bayangkan dengan lapar xde duit bagai masa puku 9 pagi dekat PD!!!  Cam ^*&$%!!

Bas merah nih antara satu sebab napa aku SESAT!!
       Bila dah pusing2 pergi tempat sama... last jumpa satu lorong.. dalam hati kata dah takde jalan lain , jadi cuba je laa... Dan dari lorong tu jelas mata nih tiba-tiba terbuka dari pejaman lama melihat serinya Kompleks  Rakan Muda LENDU!!! Yes!! 

beli RM2 kuih elak lapar T_T
      Pada pukul 10.20 diri ini terus memecut hingga akhirnya tiba di perkarangan UiTM Lendu.. Akan tetapi selesai sahaja berhenti di parking Polis Bantuan.. Minyak dah habis T_T... !! MEMANG SMART!! BIN TEPAT!! BINTA LENGKAP!! 

     Sekarang ada kat surau nak siapkan assignment :'( dah abis assignment baru pergi ke Alor Gajah naek bas... isi minyak :'(.. K dah laa bye ~

p/s: nih citer pendek aku rasa memang ntah ke mana jauh gile aku pusing2 ulang2 same2 tadi2 :"(

0 ulasan: