Selamat Berpuasa

06:30 Rafieq Roslan 0 Comments

       Salam semua, hari ni Melaka cuti sempena Awal Ramadhan jadi bosanlah tak tahu nak buat apa. Nak study, kok rajin amat sih? Nak layan movie kt laptop, bosan + lama nak tunggu download. So, keputusannya nak mengarang di blog tercnta yang telah lama "ditinggalkan".. Sorry laa blog, bukan taknak tulis blog dah tapi sekarang da study di Jasin line telepon un teruk apatah lagi internet tu pun nasib baik balik rumah hari ni.

       Ok, abaikan intro di atas sekiranya anda rasa tidak perlu.. Di sini Rafieq nak mohon setinggi-tinggi ucapan terima kasih kepada yang masih menjadi pembaca dan follower kepada blog Remaja BioIT(apit555.blogspot.com) dan Tinta Saintis Komputer(qeifar.blogspot.com) dan minta maaf di atas segala kesalahan Rafieq terutamanya dalam seni blogging ini. Selamat menyambut bulan penuh berkah bulan Ramadan Al-Mubarak dan Selamat berpuasa.

Ok, alang-alang dah berbelog ni nak share dengan semualah niat sahur dengan berbuka (hehe.. dah macam cikgu tadika.. :D )


Ok.. itu aja lah, jangan lupa bersahur sekurang-kurangnya 3 biji tamar dan segelas air kosong untuk bekalan tenaga sepanjang berpuasa.. ^_<

0 ulasan: