Hari yang grrrrrr..........

23:30 Rafieq Roslan 0 Comments

        Di ambang kemerdekaan ini adalah hari yang patut kita kenal pengorbanan tokoh2 tanah air seperti Dato'Onn Jaafar dan lain-lain.  Tetapi lain pula bagi diri ini yang terpaksa berkorban baanyakkkk!!! Y_Y


           Pada malam semalam Fieq tidur lambat sebab ada meeting Kelab Inspirasi lepas persembahan oleh Sham Kamikaze dalam lebih kurang pukul 12 ke atas habisnya.
Photo: sungguh berubah itu susah, tapi akhirnya sangatlah indah :)
Tazkirah Muzikal : Tuhanku, I Love You
Tengah malam tu Fieq  pergi kat Jebat Cafe beli nasi patayya.. lepas tu, pagi tu boleh lak tak bangun sahur... Lepas tu, membazir laa duit den beli makanan tengah malam tu (mahal)..  Pagi tu, ada jamuan raya tapi memandang lagi berapa hari jer tinggal nak abis puasa 6.. Fieq terpaksa batalkan nak ke sana makan besar.. T_T

           Petang tu pulak ada amanat rektor.. die nak pindah ke UIA jadi Timbalan Naib Counselor UIAM. Sedihnye die berucap.. tapi masalah die ada cheers bagai lak kena pakai baju merah dengan budak MASSCOMM. Tu yang lambatkan sampai mula kol 3.00 lebih.. Tambah dengan persembahan lama2 sampai kol 5.20..

Fieq terus keluar cakap nak pergi tandas (hehe..) Ambil motor.. Brooommmm! Pergi bilik ambil beg semua pergi Alor Gajah Sentral tapi.. die tulis situ lepas kol 4:30 dah takde bas... tengok kiri kanan classmate yang kata ada bus  tuu un tak nampak.. @_@ Apalagi, Fieq terus naik bas pergi Melaka Central tapi... disebabkan  naik bas lama, diorang pusing kampung dulu (jalan jauh) baru sampai dalam pukul 7:30.. Kompem xde bas.. T_T .




Kat situ semua orang berduyung.. terduduk sebab semua tiket dah habis.. Fieq nak balik kolej bas ke kolej un dah habis..Perut nih tak dipikir dah masa tu lapar ke tak.. buka ke tak.. Fieq ada jumpa satu tempat boleh anta ke seremban RM50 tapi Fieq call abang dulu die suruh tanye teksi gi Alor Gajah balik biar ayah jemput sana.. tapi bila dah jumpa teksi diorang kata ke AG un 50.. Fieq cari tempat tadi balik tapi dah x jumpa . Akhirnya, masuk surau solat. Terus naik teksi gi KFC kat Alor Gajah.. Takpe laa mungkin ada hikmah..


Masa kat KFC dapat rasa resepi baru KFC tu Green Curry Combo! Best gak laa kenyang giler....
Green Curry Combo

        Nasib baik dapat merasa kalau tak memang tak taw ada resepi baru kat KFC Haha! (duk kat hutan nak tengok tv tang mana? surat khabar un x baca.. rado t'skat2) = ="

 Akhirnya,  ayahanda sampai menjemput diriku ini yang sudah kekenyangan..nyum2.. Aku juga sempat membeli KFC Chicken Spicy 6x untuk keluarga atas tanda maaf (*_*" )

- Pak Cik teksi yang pakai kopiah tu baik tul.. tak perlu aku ckap kat sini.. RM50 tu tak memadai sebenarnya..:) 







0 ulasan: