Result Sem 1 CS110

11:06 Rafieq Roslan 4 Comments

   
       Salam .. Hari ini adalah hari yang amat mendebarkan buat Rafieq dan mungkin juga buat semua penuntut-penuntut UiTM modul diploma. Hal ini kerana pada tanggal 09 November 2012 pada Jumaat 9 pagi  semua pelajar dibenarkan untuk melihat keputusan peperiksaan semester terkini di student portal.

     Pada mulanya takut nak tengok di emel bila kawan cakap dah boleh check kat email da.. tapi bila pikir-pikir, tak kesah bila masa pun tetap akan tahu jadi fieq bukak emel dan...

  dup... dup... dup...

3.26 _T
Ok tak?? Teruk en? tak dapat DL... tapi Fieq tetapbersyukur sesangat-sangat!! sebab fieq risau sangat tak dapat sambung sebab carry mark rendah gila..  :) Fieq plan sem depan buat dengan lebih SERIUS dan boleh dapatkan keputusan CEERLANG amin...


4 ulasan: