Tronoh, Bandar Universiti Seri Iskandar di Senja Kala

08:00 Rafieq Roslan 0 Comments

         Hari sudahpun bertukar suram . Itulah sunnatullah yang memang akan berlaku mengikut kehendak-Nya. Kini diri ini sedang mengharungi detik-detik keletihan di suasana gelap dengan hujan yang lebat di malam hari.

        Biasa laa .. Orang luar an~ Tak biasa kat Tronoh ni. Firstly datang banyak kali gak sesat.. g kat Kg Tronoh Lama agaknya.. Fieq tertarik ngan tempat ni.. rasa best pun ada.. so, ok gak kalau nak snap2(gambar biasa je.. xde DSLR ke pebende =_=").



Menurut sumber ada yang panggil Pekan Lama Kolonial, Bangunan Lama Zaman Jepun, old ‘cowboy’ town of Tronoh, Old shophouses of Tronoh dan banyak lagi.


senang sikit nak park ^^


masih ada premis yang beroperasi


Ditelan zaman

Ok laa.. Sekarang ni ayah dah abis tanya jaga kat sekolah tronoh tu.. jadi nak off dulu c-ya!

0 ulasan: