Serba Sedikit pada pagi Temuduga..

12:44 Rafieq Roslan 0 Comments

    Malam tadi best tido nyenyak walaupun lambat, ayah ngan pak long kata aku sampai mengingau "apa khabar tuan" haha.. Biasa laa bukan selalu dapat interview ni. Surau nih ok.. tandas pun bersih.. Pagi-pagi kira ramai gak yang datang.. termasuk pelajar-pelajar dari dunia gelap (negro.. hehe jgn marah ea)

Pagi tu, lepas solat terus mandi untuk bersiap ke UTP..Nak Gmbar kat Bandar nih sikit2?? Ok..





Kepada yang nak further study kat UiTM dan UTP di Tronoh ni mmg mudah laa sebab keliling semua mall .. Kira complete nutrisi laa ^^



Macam iklan faculty dalam website lak ^^"


k..Jumpa lagi..


0 ulasan: