Filem Pilihan Mac 2012

03:13 Rafieq Roslan 0 Comments

Pada musim ni Fieq nak share Filem yang jadi pilihan di BLOGRAFIEQ BULAN MAC NI. Pada bulan Mac ni Fieq lebih suka nak rekomenkan filem-filem yang bercirikan idea teknologi + komedi

Pada sesiapa di luar sana yang berminat untuk menonton filem romantik komedi . Anda boleh mencuba untuk menonton dua filem indonesia ini. MY BLACKBERRY GIRL dan REPUBLIK TWITTER.

 

BB dan TWITTER.. haha.. mesti menarik nih..

Untuk Filem Nasional Malaysia pula...
Cerita ni best apatah lagi bila Zizan jadi juru alih bahasa untuk kura-kura tu ^^.. Bulan Mac ni Fieq pilih ni.. Sebab ni je pun yang boleh tengok sekarang nih .. Cerita ni menggunakan teknologi animasi 3D yang boleh dikatakan baru dan popular di rantau ini mungkin boleh menarik ramai penonton(khusus tuk cita komedi+IT)


Tenok Youtube je laa.. ^^ haha biasa la .. student ..



0 ulasan: